ZAŠTO IZABRATI OGLAŠAVANJE U LIFTOVIMA

Zašto ne iskoristiti ovaj prostor i ne animirati Vaše potencijalne korisnike ili klijente?

Oglašavanje u liftovima stambenih zgrada daje efikasan način da Vaša poruka bude mikrotargetirana, da se ističe i bude pročitana više puta, da privuče pažnju…

Istraživanja su pokazala da se stanari najmanje četiri puta dnevno susreću sa reklamnom porukom u liftu, ali i da ti isti stanari prosječno imaju najmanje dva posjetioca, koji će se također voziti liftom i vidjeti Vašu reklamu.

Naši partneri  mogu izabrati oglašavanje svog proizvoda ili usluge u zgradama koje odgovaraju njihovom ciljnom tržištu potrošača i što je veoma bitno mogu pratiti uspjeh svoje kampanje korišćenjem QR kodova.

DIREKTNO OGLAŠAVANJE

Kao kreatori inovativne usluge u oblasti indoor oglašavanja stvorili smo izuzetno efikasan oglasni kanal. Vaša reklama dolazi tačno, direktno do Vaših budućih klijenata. Potpisani ugovori s kućnim savjetom, moderan dizajn naših ramova, pozitivan stav stanara…sve to omogućuje sigurno mjesto za Vašu reklamu i garantuje vidljivost iste za preko 75.000 korisnika liftova na području grada.

EKOLOŠKA PREDANOST

Zakupom jednog Okruga tj. naših pozicija u liftovima, reklamna poruka stiže do cca. 15.000 korisnika, što bi značilo da se na ovaj način smanjuje upotreba velike količine papira za koji nismo sigurni u kolikoj mjeri i da li se uopšte reciklira. Ovako ćete Vi dobiti željeni efekat reklamiranja, a mi ćemo učestvovati u zaštiti životne okoline.

GARANCIJA GLEDANOSTI VAŠE REKLAME

Alu ramovi koji su postavljeni u liftovima su jako lijepog i modernog dizajna te samim tim privlače pažnju korisnika lifta. Također, ideja je nova za Sarajevo tako da su korisnici lifta jako zainteresovani za sadržaj reklamnog panoa. Pozicionirani su do pozivne table u liftovima, u visini očiju osobe prosječne visine. Vašu reklamu je nemoguće ne primijetiti jer u prosjeku svaki stanar dnevno 3-5 puta koristi lift.

Da ne zaboravimo na podjelu letaka koji uglavnom završe kao neželjena pošta u kanti za smeće. Ne plaćate distributere niti razmišljate da li su Vaši letci stigli do ciljanih korisnika.

Ovo je način da Vaša reklama zasigurno dođe do Vaših budućih potencijalnih klijenata.

MOGUĆNOST CILJANOG TRŽIŠTA

Putem lift oglasa možete svoje reklame usmjeriti na određen dio grada, odnosno stanovništva. Trošite manje novca na oglašavanje jer ciljate određenu skupinu stanovništva za koju smatrate da bi im Vaša reklama bila zanimljiva, a dosežete daleko veći efekat oglašavanja u odnosu na druge načine oglašavanja.

MONITORING

Oglašavanje u liftovima radi za vas svakog dana; svaki dan desetine, stotine ili hiljade stanara gledaju i odlučuju se da prihvate vaš proizvod ili uslugu.

Da je Vaša reklama bezbjedna jasno garantuje i činjenica da naš tim sve postavljene reklame obilazi dva puta sedmično, te Vam prosljeđujemo foto-izvještaj s terena u trajanju ugovornog odnosa.

STAV STANARA

Jako pozitivan stav! Prilikom anketiranja stanara, većina su za ukidanje podjele letaka jer se isti zadržavaju na podovima stubišta, što jako neuredno izgleda. Oduševljava ih ideja da u liftu imaju nešto što ih interesuje i smanjuje im dosadu. Uvijek na raspolaganju imaju aktuelne akcije, a još posebno iza svake reklame koja im je dostavljena stoji registrovana firma.

UGOVOR O SARADNJI SA ZGRADOM

Sa svim zgradama u našoj ponudi imamo definisan ugovor o poslovnoj saradnji. Zahvaljujući potpisanim ugovorima sa predstavnicima etažnih vlasnika, vašoj ponudi je obezbjeđeno mjesto na kojem će stalno biti dostupna, bez bojazni da bude odbačena i završi kao neželjena pošta.